Overslaan naar content

#1 volgens klanten en collega's

#1 webwinkel van 2022 en meest klantvriendelijke bedrijf van 2023. Daarnaast zijn we een Great Place to Work en Best Workplace!

13 samenwerkende teams

13 teams werken gezamenlijk aan Kaartje2go en al haar diensten om de leukste ervaring te bieden.

105 #BLIJMAKERS

105 enthousiaste collega's die er elke dag een feestje van maken op ons gezellige kantoor in de binnenstad van Zwolle.

Onze teams

Klanttevredenheid 🇳🇱🇩🇪

Onze helden van klanttevredenheid staan iedere dag honderden klanten te woord. Ze bellen, mailen, chatten en hebben veel plezier in hun werk. De vragen die zij krijgen zijn nooit hetzelfde en iedere klant krijgt een passende oplossing. Het team heeft veel vrijheid en mogen alles uit de kast halen om de klant koning te maken. Echte #BLIJMAKERS dus! 

Development

Met meer dan twintig developers, verspreid over vier verschillende scrum-teams, is er veel kennis in ons kaartenhuis. Deze teams werken nauw samen en zorgen ervoor dat de website soepel draait voor onze klanten. Zo wordt er dagelijks gewerkt aan de infrastructuur van de website, worden er nieuwe features voor onze klanten gebouwd en is er veel ruimte voor zelfontwikkeling. 

Marketing

Het marketingteam is gevuld met enthousiaste specialisten. SEO en Content, Customer Experience, Business Intelligence en Online Marketing. Het schrijven van een blog, het creëren van een visual, het analyseren van data en het uitvoeren van A/B-testen horen allemaal bij team Marketing. Met een motto als ‘underpromise and overdeliver’ wil je natuurlijk zoveel mogelijk specialistische kennis in huis hebben. 

Design

Onze designers werken hard aan de mooiste kaartjes. Een lief geboortekaartje, een grappige verjaardagskaart of een betoverende trouwkaart: ze zijn van alle kaarten thuis. Het team probeert onze klanten steeds te verrassen met verschillende stijlen en uiteenlopende creaties. Ook denken ze mee wanneer er nieuwe producten aan het assortiment worden toegevoegd. Overal wordt iets moois van gemaakt. 

Gifts & Joint Promotions

Team Gifts & Joint Promotions zijn altijd bezig met de leukste cadeaus en de mooiste samenwerkingen om onze klanten blij te maken. Zij zorgen ervoor dat er nieuwe cadeaus worden toegevoegd, analyseren wat klanten willen versturen en zorgen ervoor dat we altijd genoeg voorraad van onze cadeaus hebben. Samen met andere teams maken ze het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk om een cadeau te bestellen.

Staf

Het team is niet zo groot. Met zes specialisten passen ze in een knusse kantoorruimte. Samen doen ze veel. De crediteurenadministratie en alles wat met het kantoor te maken heeft, werving & selectie, HR-oplossingen vanuit de werknemer en het adviseren van het management. Het is het eerste team waar je kennis mee maakt als je bij Kaartje2go start. Zij zorgen ervoor dat iedere nieuwe collega in een warm bad terecht komt en van begin tot eind wordt begeleid. 

Management

Het begon met een creatief idee, een zolderkamer en veel lef. Dat was Kaartje2go. Al snel wonnen Klaas en Foppe, de eigenaren van Kaartje2go, de ‘Utrechtse start’ en werkten ze hun ideeën uit. Terwijl de klanten met veel enthousiasme mooie kaarten maakten, zorgden zij voor goede kwaliteit en service. Vaak slaagden ze erin om onze klanten te verrassen met een onverwacht goede service. Kaartje2go groeit en inmiddels bestaat het managementteam uit zes toppers die er alles aan doen om klanten en collega’s blij te maken.