Overslaan naar content

Open sollicitatie

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland
Overig

Functieomschrijving

Is je favoriete vacature verdwenen? Overtuig ons dan met een open sollicitatie dat jij de #BLIJMAKER bent die wij onbewust zoeken.Hoe maak jij onze klanten blij?

Als medewerker bij Kaartje2go ben je niet zomaar een medewerker, je bent een #BLIJMAKER. Ons doel? Blije klanten. En blije klanten krijg je alleen door blije collega’s.

Dat laatste – blije collega’s – daar zorgen wij voor. Want als jij als collega goed voor onze klanten zorgt, dan doen wij dat voor jou. Jij blij, wij blij, klant blij!

Een #BLIJMAKER denkt in praktische oplossingen, is informeel, nuchter, eerlijk, behulpzaam en staat vooraan als het gaat om nieuwe ideeën. We laten ons niet snel gek maken, we roepen niet van de daken dat we de beste zijn (maar laten onze klanten dat doen :)). Daarom is ons motto: ‘’Underpromise and overdeliver’’ Want blije klanten? Die maken we samen.


Over je team bij Kaartje2go

Op dit moment hebben we 100 enthousiaste #BLIJMAKERS verdeeld over 13 teams die elke dag klaar staan om onze klanten blij te maken en gezamenlijk werken aan Kaartje2go en al haar diensten.


Wat wij jou bieden

Wij vinden natuurlijk dat Kaartje2go de aller-allerleukste werkplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.


 • Allereerst natuurlijk geld, pegels, munten, money.

 • Een jaarlijks ontwikkelbudget, om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

 • Een vitaliteitsbudget, zodat je fit en vitaal het jaar doorkomt.

 • Toegang tot OpenUp, een platform dat je als #BLIJMAKER kunt gebruiken voor je mentale welzijn.

 • Een duurzame en groene organisatie.

 • Reiskostenvergoeding (Maar echte helden pakken de fiets!)

 • Een MacBook Pro met bijbehorende tools.

 • Een tof en inspirerend kantoor in het centrum van Zwolle, op loopafstand van het centraal station.

 • Behoefte aan een andere werkomgeving? Dat kan! Je kunt kosteloos het Kaartje2go vakantiehuis in Friesland reserveren voor jou en je team.

 • Iedere woensdag bouw-je-eigen-tosti-lunch.

 • Naast een werkplek in ons fijne kantoor kun je ook deels remote werken. Je krijgt hiervoor de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten.

 • En last but not least, een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Vereisten

Zo zet jij jezelf op de kaart als #BLIJMAKER


Klik op onderstaande button, solliciteer met je cv en geef antwoord op de volgende vier vragen:

Waarom ben jij dé #BLIJMAKER die wij zoeken?

Waarom wil je graag werken bij Kaartje2go?

Wat wil je graag van ons leren?

Met welke skills en persoonlijke eigenschappen kom je ons verrassen?


Binnen 5 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het (digitale) kennismakingsgesprek (We maken het graag gezellig, dus sla je favoriete snacks vast in). Hebben we na dit gesprek al je verwachtingen overtroffen? Dan nodigen we je graag uit voor een meeloopmoment, waarbij je ervaart hoe het is om een #BLIJMAKER bij Kaartje2go te zijn. Na dit meeloopmoment hoor je of jij je ook een #BLIJMAKER mag noemen en zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden.

Wil jij meer weten over werken bij Kaartje2go? Dan mag je altijd een berichtje sturen naar Kay-Lee door te bellen of te appen op 06-82293146 of te mailen naar plezier@kaartje2go.nl

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland

of

Apply with Indeed onbeschikbaar