Overslaan naar content

Jij blij, wij blij, klant blij!

Ons doel? Blije klanten. En blije klanten krijg je alleen door blije collega’s. En dat laatste, daar zorgen wij voor. Want als jij als collega goed voor onze klanten zorgt, dan doen wij dat voor jou. Jij blij, wij blij, klant blij! Als medewerker bij Kaartje2go ben je dus niet zomaar een medewerker, je bent een #BLIJMAKER.

Een #BLIJMAKER denkt in praktische oplossingen, is informeel, nuchter, eerlijk, behulpzaam en staat vooraan als het gaat om het aandragen van vernieuwende ideeën. Een #BLIJMAKER laat zich niet snel gek maken, en roept niet van de daken dat we de beste zijn (maar laat onze klanten dat doen). Daarom is ons motto: ‘’Underpromise and overdeliver’’ Want blije klanten? Die maken we samen.De waarden van Kaartje2go

Passie

Alle #BLIJMAKERS hebben hart voor hun specialisme en dat werkt aanstekelijk!

Nuchter

We denken in praktische oplossingen en we laten ons niet snel gek maken. Ons motto is: 'underpromise and overdeliver'.

Gemakkelijk

We streven naar een werkomgeving waar geen moeilijk gedoe is. We proberen alles zo eenvoudig mogelijk te maken en te houden.

Verrassend

We worden er zelf blij van als we mensen verrassen. Daarom verrassen we ook graag onze medewerkers. Zo delen we wekelijks kudo's uit en worden goede ideeën altijd opgepakt.

Samen

Samenwerken staat centraal bij Kaartje2go. Samen maken we elkaar beter. We gaan een duurzame relatie aan, met de klant, onze partners en met jou!

Ons doel

Blije klanten. En blije klanten krijg je alleen door blije collega’s. Dat laatste – blije collega’s – daar zorgen wij voor. Want als jij als collega goed voor onze klanten zorgt, dan doen wij dat voor jou.