Skip to content

#1 volgens klanten en collega's

#1 webwinkel van 2022 en meest klantvriendelijke bedrijf van 2022. Daarnaast zijn we een Great Place to Work!

13 samenwerkende teams

13 teams werken gezamenlijk aan Kaartje2go en al haar diensten om de leukste ervaring te bieden.

100 #BLIJMAKERS

100 enthousiaste collega's die er elke dag een feestje van maken op ons gezellige kantoor in de binnenstad van Zwolle.

OVER ONZE #BLIJMAKERS

Marketing

Het marketingteam is gevuld met enthousiaste specialisten. Binnen Marketing hebben we de volgende subteams: Seo en Content, Customer Experience, Business Intelligence en Marketing Core.  Het schrijven van een blog, het creëren van een campagnevisual, het analyseren van data en het uitvoeren van testen horen allemaal bij Marketing.

Development

Met meer dan twintig developers, verspreid over drie verschillende scrum-teams, is er veel kennis in ons kaartenhuis. Deze teams werken nauw samen en zorgen ervoor dat de website soepel draait voor onze klanten. Zo wordt er dagelijks gewerkt aan de infrastructuur van de website, worden er nieuwe features voor onze klanten gebouwd en is er veel ruimte voor zelfontwikkeling.

Design

Als designers werken we hard aan de mooiste kaartjes. Een lief geboortekaartje, een grappige verjaardagskaart of een betoverende trouwkaart: we zijn van alle kaarten thuis. We proberen onze klanten steeds te verrassen met verschillende stijlen en uiteenlopende creaties.

Klanttevredenheid

Als helden van klanttevredenheid staan we iedere dag honderden klanten te woord. We bellen, mailen, chatten en hebben veel plezier in ons werk. De vragen die we krijgen zijn nooit hetzelfde en iedere klant krijgt een passende oplossing. We hebben veel vrijheid en mogen alles uit de kast halen om de klant koning te maken. Echte #BLIJMAKERS dus!

Gifts & Accessoires

Bij team Gifts & Accessoires zijn we altijd bezig met de leukste cadeaus om onze klanten blij te maken. We zorgen ervoor dat er nieuwe cadeaus worden toegevoegd, analyseren wat klanten willen versturen en zorgen ervoor dat er altijd genoeg voorraad is. Samen met andere teams maken we het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk.

Duitsland

Sinds 2019 is Kaartje2go actief op de Duitse markt. Team Duitsland wordt daarom ook wel het start-up team binnen Kaartje2go genoemd. Bij team Duitsland zijn we verantwoordelijk voor de complete Duitse markt en Duitse website. Sidenote: native Duits is wel belangrijk. Sehr Schön!  

HR & Office Management

HR & Office Management zijn niet zo heel groot en passen samen in één knusse kantoorruimte. Het team bestaat uit vijf collega’s. Zij houden zich bezig met werving & selectie, HR-oplossingen vanuit de werknemer en het adviseren van het management. Het is het eerste team waar je kennis mee maakt als je bij Kaartje2go start. Zij zorgen ervoor dat iedere nieuwe collega in een warm bad terecht komt en van begin tot eind wordt begeleid.

Management team

Het begon met een creatief idee, een zolderkamer en veel lef. Dat was Kaartje2go. Al snel wonnen Klaas en Foppe, de eigenaren van Kaartje2go, de ‘Utrechtse start’ en werkten ze hun ideeën uit. Terwijl de klanten met veel enthousiasme mooie kaarten maakten, zorgden zij voor goede kwaliteit en service. Vaak slaagden ze erin om onze klanten te verrassen met een onverwacht goede service. Kaartje2go groeit en inmiddels bestaat het management team uit 6 toppers die er alles aan doen om klanten en collega’s blij te maken.