Overslaan naar content

Meewerkstage Visual Design

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland
Stage

Functieomschrijving

Heb jij oog voor details en ben je creatief? Dan heb je de unieke combinatie om als Stagiaire Visual Design bij Kaartje2go aan de slag te gaan!

Hier kunnen we je hulp bij gebruiken

Wij zijn Kaartje2go. Onze naam zegt het al: wij maken kaarten. Nou ja, eigenlijk maken onze klanten de kaarten en wij helpen ze er een handje mee. Om Kaartje2go verder op de ‘kaart’ te zetten zijn onze online uitingen van groot belang.

Tijdens je stage ga je onder andere samen met de specialisten uit het marketing team brainstormen over campagnes. E-mail marketeer Rolinda is op zoek naar nieuwe visuals voor haar e-mail campagne. Je gaat met Rolinda in gesprek en na het gesprek kan je hiermee aan de slag. In Photoshop open je een template en kan je met de elementen van onze huisstijl en fotografie bezig om een sprankelend ontwerp te maken die onze boodschap perfect communiceert.

Je gaat de campagne verder ontwikkelen met ontwerpen waarmee je de doelgroep weet te raken via Instagram, Pinterest en onze bezoekers op de website. Samen met de andere designers: Patrick, Suze en Sanne werk je met programma’s zoals: Photoshop, Illustrator of Indesign en draag je bij aan creatieve opdrachten om bijvoorbeeld Kerst te voorzien van een frisse uitstraling of nationale advertenties te ontwerpen om Kaartje2go te promoten.

Waar jij in uitblinkt als Visual Designer

Je raakt niet uitgepraat over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van visual design. Daarnaast:

 • Volg je een MBO of HBO richting visual design of communicatie en multimedia design.

 • Bruis je van de creativiteit en design skills, en heb je veel nieuwe ideeën die je graag wilt uitwerken.

 • Werk je nauwkeurig. Je hebt het oog voor detail en houdt ervan als je ontwerp er tot in de puntjes goed uitziet.

 • Kun je niet wachten om meer te leren over visual design. Je staat te springen om te ontdekken hoe de andere specialisten dit aanpakken.

 • Zorg je ervoor dat al je ontwerpen klantgericht zijn en de doelgroep aanspreken.


Over je team bij Kaartje2go

Je komt terecht in het Marketing Core team met verschillende specialisten. Binnen dat team zijn Sanne, Suze en Jeroen al lange tijd bezig om campagnes en uitingen vorm te geven, en kunnen jou dus de fijne kneepjes van het vak leren. Per marketingkanaal kun je van de specialisten in het team veel leren over de do’s en don’ts voor het ontwerpen van een goede uiting.

Wat wij jou bieden

Wij vinden natuurlijk dat Kaartje2go de aller-allerleukste stageplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.

 • Allereerst natuurlijk geld, pegels, munten, money. Dat houdt in een stagevergoeding van 500 euro o.b.v. een 40 urige stageweek.

 • Stagebegeleiders en collega’s met relevante kennis en bakken vol ervaring.

 • Toegang tot OpenUp, een platform dat je als #BLIJMAKER kunt gebruiken voor je mentale welzijn.

 • Een duurzame en groene organisatie.

 • Een MacBook met bijbehorende tools.

 • Een tof en inspirerend kantoor in het centrum van Zwolle, op loopafstand van het centraal station.

 • Behoefte aan een andere werkomgeving? Dat kan! Je kunt kosteloos het Kaartje2go vakantiehuis in Friesland reserveren voor jou en je team.

 • Iedere woensdag bouw-je-eigen-tosti-lunch.

 • En last but not least, een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Vereisten

Interesse? Zo hengel je deze stageplek binnen

We snappen dat je op het puntje van je stoel zit en niet kunt wachten om te solliciteren op deze toffe stage.  Klik daarom op onderstaande sollicitatieknop, solliciteer met je cv en geef antwoord op de volgende vier vragen:

 1. Waarom ben jij dé student voor deze stageopdracht?

 2. Waarom wil je graag stage lopen bij Kaartje2go?

 3. Wat wil je graag van ons leren? 

 4. Met welke persoonlijke eigenschappen en kennis kom je ons verrassen?

Binnen 5 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het (digitale) kennismakingsgesprek (We maken het graag gezellig, dus sla je favoriete snacks vast in). Heb je nog vragen over bovenstaande opdracht of heb je een andere stageopdracht in gedachten? Dan mag je altijd een berichtje sturen📱 06-82293146 | plezier@kaartje2go.nl


Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland

of

Apply with Indeed onbeschikbaar