Overslaan naar content

Meewerkstage Software Development

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland
Stage

Functieomschrijving

Ben jij, net zoals onze website, geprogrammeerd om plezier te verspreiden? Wil je je graag ontwikkelen in front- of/en back-end development, terwijl je meewerkt in een laagdrempelige organisatie die omkijkt naar jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hier kunnen we je hulp bij gebruiken

We noemen ons bedrijf Kaartje2go, omdat je op een leuke manier heel eenvoudig en snel een unieke kaart maakt. Leuk, snel en gemakkelijk! Achter de schermen zijn extra handen meer dan welkom om te (blijven) zorgen voor een gebruiksvriendelijke website. Je stage bevat bijvoorbeeld opdrachten voor kleine updates, bug fixes of performance verbeteringen. Je past ook bestaande componenten aan, zowel op het gebied van functionaliteit als styling.

Je gaat bij ons onder andere aan de slag met moderne webtechnologieën op zowel frontend als backend gebied. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ReactJS, Symfony 5, Serverless NodeJS en Puppeteer.

Waar jij in uitblinkt als IT'er

Ben je student (informatica) en op zoek naar een stage? Wil je weten hoe het is om in een internet-native bedrijf met meerdere ontwikkelteams aan de slag te gaan? Ben je het schrijven van pseudo-code of alleen maar Java beu? Wil je meer doen dan Wordpress of Magento integraties onderhouden?

Als je deze vragen allemaal kunt beantwoorden met een dikke ‘JA’, dan ben je bij Kaartje2go in Zwolle helemaal op je plek!

We zoeken vooral iemand die het leuk vindt om op de hoogte te blijven van allerlei web-technologieën. Of dat nu frontend, backend of systeem-gerelateerd is. Je wil om te leren en jezelf continu verder te ontwikkelen is wat telt. Je bent een HBO of WO student aan een informatica-gerelateerde opleiding. Ook staat GitHub in je favorieten ;-) .

Over je team bij Kaartje2go

Je komt terecht in een team van enthousiaste en gespecialiseerde developers. Kaartje2go heeft een vriendelijke en open cultuur, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We zijn flexibel en altijd scherp op onze kwaliteit en klanttevredenheid. Alles draait bij ons om plezier, want wij worden blij van blije klanten! We organiseren borrels op vrijdagmiddag, toffe tech talks, bordspel avonden en geregeld een gezellige barbecue.

Wat wij jou bieden

Wij vinden natuurlijk dat Kaartje2go de aller-allerleukste stageplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.


 • Allereerst natuurlijk geld, pegels, munten, money. Dat houdt in een stagevergoeding van 500 euro o.b.v. een 40 urige stageweek.

 • Stagebegeleiders en collega’s met relevante kennis en bakken vol ervaring.

 • Toegang tot OpenUp, een platform dat je als #BLIJMAKER kunt gebruiken voor je mentale welzijn.

 • Een duurzame en groene organisatie.

 • Een MacBook met bijbehorende tools.

 • Je eigen, door ons betaalde, AWS account, zodat je naar hartenlust kan experimenteren en ons kan overtuigen van je mooie ideeën.

 • Een tof en inspirerend kantoor in het centrum van Zwolle, op loopafstand van het centraal station.

 • Behoefte aan een andere werkomgeving? Dat kan! Je kunt kosteloos het Kaartje2go vakantiehuis in Friesland reserveren voor jou en je team.

 • Iedere woensdag bouw-je-eigen-tosti-lunch.

 • En last but not least, een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Vereisten

Interesse? Zo hengel je deze stageplek binnen

We snappen dat je op het puntje van je stoel zit en niet kunt wachten om te solliciteren op deze toffe stage. Klik daarom op onderstaande sollicitatieknop, solliciteer met je cv en geef antwoord op de volgende vier vragen:

 1. Waarom ben jij dé student voor deze stageopdracht?

 2. Waarom wil je graag stage lopen bij Kaartje2go?

 3. Wat wil je graag van ons leren? 

 4. Met welke persoonlijke eigenschappen en kennis kom je ons verrassen?

Binnen 5 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het (digitale) kennismakingsgesprek (We maken het graag gezellig, dus sla je favoriete snacks vast in). Heb je nog vragen over bovenstaande opdracht of heb je een andere stageopdracht in gedachten? Dan mag je altijd een berichtje sturen📱 06-82293146 | plezier@kaartje2go.nl

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland

of

Apply with Indeed onbeschikbaar