Overslaan naar content

UX/UI Designer • 32-40 uur

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland
CX

Functieomschrijving

Wil jij ontwerpen voor een website die jaarlijks door 9,9 miljoen unieke gebruikers bezocht wordt? Bij Kaartje2go kan het! Wij zoeken namelijk een creatieve UX/UI Designer die zijn magie inzet bij het ontwerpen van gebruikerservaringen waar onze klanten blij van worden.


Hoe maak jij als UX/UI Designer onze klanten blij?

Als UX/UI Designer bij Kaartje2go werk je aan de gebruikerservaring en uitstraling van onze website. Samen met je Customer Experience collega’s en een team van gedreven ontwikkelaars ben je dagelijks bezig met ons hoofddoel: de gebruiksvriendelijkste website van Nederland bouwen.

Je ontwerpt de user interface elementen van de website en werkt voorstellen uit in prototypes en/of wireframes (bijvoorbeeld bij nieuwe functionaliteiten.) Je maakt het feest compleet door een pixel-perfect design op te leveren met als referentie ons Design System. Daarna werk je samen met de ontwikkelaars om de vertaling van je ontwerpen in de praktijk te brengen. Je ontwerpen worden gevalideerd aan de hand van A/B testen, user interviews en data analyse, zodat de optimale gebruikerservaring wordt gecreëerd.


Hoe ziet een dag als UX/UI Designer eruit?


'Je start de dag met een heerlijke kop koffie. Door dit bakkie sta je aan zodra de stand-up met je team start. Je bespreekt tijdens de stand-up wat er op de planning staat. Vandaag ga je samen met het Customer Experience team nadenken over redesigns voor de productpagina's en ga je deze redesigns vormgeven. 

De ochtend vliegt voorbij, de eerste ideeën staan op papier en het is tijd voor pauze. Na het lopen van een rondje door de binnenstad van Zwolle, word je uitgedaagd voor een potje tafeltennis. Vol energie ga je aan de slag met het maken van Low Res designs. Je presenteert je designs aan het team en verwerkt de feedback. Tijd voor je final designs, je hergebruikt veel elementen die te vinden zijn in de library en het design system van Kaartje2go. Via Slack stuur je jouw designs naar je team. Tijd om naar huis te gaan!'


Wat maakt jou uniek als UX/UI Designer

Jij kijkt altijd met je ‘gebruikers bril’ naar een webpagina en voor je het weet heb je een lijst met requirements samengesteld, die jij als UX/UI Designer wilt doorvoeren. Daarnaast:

 • Is ontwerpen je passie en heb je een opleiding gevolgd in de richting van: Communicatie en Multimedia Design, Human Computer Interaction of Digital Design.

 • Heb je ervaring met Figma.

 • Kan je omgaan met Adobe Photoshop en/of Illustrator.

 • Ben je een bruggenbouwer en weet je met je communicatieve skills, je designs met overtuiging over te dragen aan de organisatie.

 • En last but not least is het voor deze functie belangrijk dat je de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling beheerst. 


Over je team bij Kaartje2go

Samen met vijf enthousiaste collega’s vorm je het Customer Experience team. Dit team is onderdeel van het marketingteam, dat uit tweeëntwintig collega’s bestaat. Samen met deze professionals zet je Kaartje2go op de kaart. Aan gezelligheid ontbreekt het zeker niet in dit team. Met Kristi, Hannet en Simone kun je uren praten over Lowlands en andere festivals. Ronald is altijd in voor een potje darten en bij Mike kun je je hart luchten als je favoriete voetbalclub heeft verloren.
We combineren hard werken met veel plezier. We kunnen niet wachten om jou in ons team te verwelkomen en zijn benieuwd met welke passies jij ons komt verrassen.

Wat wij jou bieden

Wij vinden natuurlijk dat Kaartje2go de aller-allerleukste werkplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.

 • Allereerst natuurlijk geld, munten, money.

 • Een jaarlijks ontwikkelbudget, om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

 • Een vitaliteitsbudget, zodat je fit en vitaal het jaar doorkomt.

 • Toegang tot OpenUp, een platform dat je als #BLIJMAKER kunt gebruiken voor je mentale welzijn.

 • Een duurzame en groene organisatie.

 • Reiskostenvergoeding (Maar echte helden pakken de fiets!)

 • Een MacBook Pro met bijbehorende tools.

 • Een tof en inspirerend kantoor in het centrum van Zwolle, op loopafstand van het centraal station.

 • Behoefte aan een andere werkomgeving? Dat kan! Je kunt kosteloos het Kaartje2go vakantiehuis in Friesland reserveren voor jou en je team.

 • Iedere woensdag bouw-je-eigen-tosti-lunch.

 • Naast een werkplek in ons fijne kantoor kun je ook deels remote werken. Je krijgt hiervoor de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten.

 • En last but not least, een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Vereisten

Interesse? Zo hengel je deze functie binnen

We snappen dat je op het puntje van je stoel zit en niet kunt wachten om te solliciteren op deze toffe functie. Klik daarom op onderstaande sollicitatieknop en solliciteer met je cv en portfolio en geef antwoord op de volgende vier vragen:


 1. Waarom ben jij UX/UI Designer die wij zoeken?

 2. Waarom wil je graag werken bij Kaartje2go?

 3. Wat wil je graag van ons leren?

 4. Met welke skills en persoonlijke eigenschappen kom je ons verrassen?


Binnen 5 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het kennismakingsgesprek. Hebben we na dit gesprek al je verwachtingen overtroffen? Dan nodigen we je graag uit voor een meeloopmoment, waarbij je ervaart hoe het is om een blijmaker bij Kaartje2go te zijn. Na dit meeloopmoment hoor je of jij je ook een blijmaker mag noemen en zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden.


Wil jij meer weten over werken bij Kaartje2go? Dan mag je altijd een berichtje sturen naar Kay-Lee. 06-82293146 | plezier@kaartje2go.nl

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland

of

Apply with Indeed onbeschikbaar