Skip to content

HR medewerker

Nederland, Overijssel, ZwolleHR & Office Management

Functieomschrijving

Ben jij de HR superheld die altijd voor onze (nieuwe) medewerkers klaar staat met een antwoord op elke HR-gerelateerde vraag? En zorg jij ervoor dat de HR administratie tot in de puntjes is geregeld. Dan ben jij de HR medewerker die we zoeken!


Hoe maak jij als HR medewerker onze klanten blij?


Wij zijn Kaartje2go. Onze naam zegt het al: wij maken kaarten. Nou ja, eigenlijk maken onze klanten de kaarten en wij helpen ze er een handje mee. Om onze klanten goed te kunnen helpen is het belangrijk dat onze medewerkers blij zijn en blijven, daarom zijn we op zoek naar een HR medewerker. Als HR medewerker ondersteun je de HR adviseur en Recruiter in het in-, door- en uitstroomproces. Het is een brede functie waarin je meewerkt aan alle HR-gerelateerde thema’s. Denk bijvoorbeeld aan: onboarding, vitaliteit en interne communicatie.


Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

 • Het plannen van diverse gesprekken

 • De verzuimadministratie, waaronder het verwerken van verschillende WAZO-aanvragen.

 • Het verwerken van mutaties mbt de salarisadministratie

 • En de verantwoordelijkheid over het gehele HR proces (het opstellen van arbeidsovereenkomsten, intentieverklaringen, addendums, het in behandeling nemen van aanvragen door medewerkers en het versturen van interne nieuwsbrieven).

 • Het up-to-date houden van procedures en documenten.

Daarnaast heb je een signalerende rol richting de HR adviseur.


Hoe ziet een dag als HR medewerker eruit?

‘’We beginnen de dag om 09:00 uur met een kop koffie of thee en bespreken tijdens een stand-up de belangrijkste taken die op de planning staan. Vervolgens open ik mijn mailbox om de ziek-en herstelmeldingen te verwerken, de sollicitanten een bevestigingsmail te sturen en verdere mutaties te verwerken. De tijd vliegt en het is tijd voor lunch. HR zou HR niet zijn als het ook ‘tijd is voor vitaliteit’. We maken daarom vaak een wandeling (waarbij je onze Recruiter Kay-Lee soms van haar stoel af moet slepen ;)). Na de wandeling is het tijd voor het bouwen van je eigen tosti. Daar maken we vooral op de woensdag graag een wedstrijdje van. ‘s Middags hou ik mij voornamelijk bezig met de grotere HR projecten. Deze middag staan het medewerkerstevredenheidsonderzoek en employer branding centraal. Tussen de projecten door versla ik nog een aantal collega’s met tafeltennis en voor ik het weet is het 17:00 uur en is de werkdag alweer om.’’


Wat maakt jou uniek als HR medewerker?


Geen vraag is jou te gek en geen proces onmogelijk, daarnaast:

 • Heb je een afgeronde HBO opleiding en minimaal 1 jaar ervaring in het HR vakgebied.

 • Vind je het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van HR.

 • Ben je tussen de 28 en 32 uur per week beschikbaar.

 • Ga je zorgvuldig te werk en zorg je ervoor dat er geen fouten in de door jou opgestelde documenten staan.

 • Kan je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en weet je het overzicht te bewaken.

 • Neem je initiatief, deel je graag je ideeën en heb je een onderzoekend vermogen.


Over je team bij Kaartje2go


Een klein (maar fijn) team zoals het HR team bij Kaartje2go heeft veel voordelen. Er zijn korte lijnen. Je weet wie wat doet, je leert elkaar snel kennen en je hebt veel vrijheid. Je hebt vijf enthousiaste collega’s, en ze zijn ook nog eens heel grappig (zeggen ze zelf). Operationeel Manager Amela, heeft veel HR ervaring en deelt met veel passie en plezier haar visie op HR en goede restaurants ;). HR adviseur Marieke weet alle ‘ins and outs’ van Kaartje2go en zorgt dat je je snel op je plek voelt. Recruiter Kay-Lee is altijd fanatiek op zoek naar parels die goed passen binnen Kaartje2go en maakt je (onbewust) super enthousiast over recruiten. Finance goeroe Sonseeahray regelt de geldzaken en boekhouding, en zal je vaak aan het lachen maken. Office Manager Anouk zorgt dat alles binnen het kantoor op rolletjes loopt, en helpt je met liefde bij al je facilitaire vragen.

Daarnaast vinden we de gezelligheid en saamhorigheid in ons team ook een eervolle vermelding waard!


Wat wij jou bieden


Wij vinden natuurlijk dat Kaartje2go de aller-allerleukste werkplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.

 • Allereerst natuurlijk geld, pegels, munten, money.
 • Een jaarlijks ontwikkelbudget, om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
 • Een vitaliteitsbudget, zodat je fit en vitaal het jaar doorkomt.
 • Een duurzame en groene organisatie.
 • Reiskostenvergoeding (Maar echte helden pakken de fiets!)
 • Een MacBook Pro met bijbehorende tools.
 • Een tof en inspirerend kantoor in het centrum van Zwolle, op loopafstand van het centraal station.
 • Behoefte aan een andere werkomgeving? Dat kan! Je kunt kosteloos het Kaartje2go vakantiehuis in Friesland reserveren voor jou en je team.
 • Iedere woensdag bouw-je-eigen-tosti-lunch.
 • Naast een werkplek in ons fijne kantoor kun je ook deels remote werken. Je krijgt hiervoor de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten.
 • En last but not least, een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Vereisten

Interesse? Zo hengel je deze functie binnen

We snappen dat je op het puntje van je stoel zit en niet kunt wachten om te solliciteren op deze toffe functie. Klik daarom op onderstaande sollicitatieknop en solliciteer met je cv en geef antwoord op de volgende vier vragen:


 1. Waarom ben jij dé HR medewerker die wij zoeken?
 2. Waarom wil je graag werken bij Kaartje2go?
 3. Wat wil je graag van ons leren?
 4. Met welke skills en persoonlijke eigenschappen kom je ons verrassen?

Binnen 5 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het kennismakingsgesprek (We maken het graag gezellig, dus sla je favoriete snacks vast in). Hebben we na dit gesprek al je verwachtingen overtroffen? Dan nodigen we je graag uit voor een meeloopmoment, waarbij je ervaart hoe het is om een blijmaker bij Kaartje2go te zijn. Na dit meeloopmoment hoor je of jij je ook een blijmaker mag noemen en zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden. Wil jij meer weten over werken bij Kaartje2go? Dan mag je altijd een berichtje sturen 06-82293146 | plezier@kaartje2go.nl

Nederland, Overijssel, Zwolle

of

Apply with Indeed onbeschikbaar