Skip to content

Front-end Developer

Zwolle, Overijssel, NederlandDevelopment

Functieomschrijving

Ben jij klaar om mee te bouwen aan een webapplicatie waar duizenden klanten per dag kaarten in ontwerpen? Lees dan snel verder en bouw mee als Front-end Developer bij Kaartje2go.


Hoe maak jij als Front-end Developer onze klanten blij?

Wij zijn Kaartje2go. Onze naam zegt het al: wij maken kaarten. Nou ja, eigenlijk maken onze klanten de kaarten en wij helpen ze er een handje mee. Om ervoor te zorgen dat onze klanten zorgeloos kaarten kunnen maken, zijn wij op zoek naar een Front-end Developer die mee bouwt aan onze applicatie.

Je wordt onderdeel van een van onze multidisciplinaire development teams. Waarbij je als Front-end Developer bij Kaartje2go werkt met ReactJS in combinatie met JavaScript. Je past bestaande componenten aan, zowel op het gebied van functionaliteiten als styling. Daarnaast maak je compleet nieuwe componenten, die op verschillende plekken op de website gebruikt kunnen worden. Bij Kaartje2go werken we met Terraform, waardoor ook de infrastructuur voor een groot gedeelte bij de Developers ligt.

Hoe ziet een dag als Front-end Developer eruit?

‘’We beginnen onze werkdag met een gezamenlijke team stand-up. Na deze stand-up bekijk ik mijn planning. Er zijn altijd uitdagingen genoeg. Vandaag begin ik met het oplossen van bugs en ga ik vervolgens aan de slag met het toevoegen van nieuwe features in onze React Front-end. Tussendoor krijg ik veel ruimte om mijn eigen kennis te verbreden door het lezen over nieuwe technieken of het volgen van een interessante course. Morgen mag ik gaan bouwen aan nieuwe components in onze eigen component library, maar nu nog even een potje tafeltennissen.’’

Enthousiast? Er is nog meer... 

Met bovenstaande taken is de week zo om. Maar we vinden het ook belangrijk dat jij kan werken aan je eigen ontwikkeling. Daarom krijg je bij ons de ruimte om op projectbasis nieuwe technieken te ontdekken. Heb jij een goed idee? Gooi het in de groep en start je project.

Wat maakt jou uniek als Front-end Developer

​​Jij raakt niet uitgepraat over de IT-wereld en ziet in elk probleem een technologische oplossing. Daarnaast:

 • Heb je een bèta afgeronde HBO of WO opleiding. 
 • Word je enthousiast van de ontwikkelmogelijkheden, maar je kent ook de quirks van JavaScript.
 • Is ervaring met React, Redux, TypeScript en HTML5 Canvas een pré.
 • Vind je samenwerken een feestje.


Over je team bij Kaartje2go

Onze Development afdeling is onderverdeeld in drie teams. Team Shop, Editor en Core. Deze teams bestaan uit twintig gemotiveerde Developers die ervoor zorgen dat de website altijd blijft draaien. Naast hun gezamenlijke passie voor IT, hebben zij ook een passie voor speciaalbier. Op vrijdagmiddag start de lunch met een broodje döner of falafel bij Baki’s in de binnenstad van Zwolle, vervolgens galmt Kink Radio door de speakers en is een vrijdagmiddagborrel niet compleet zonder grappen en droge humor.


Wat wij jou bieden

Wij vinden natuurlijk dat Kaartje2go de aller-allerleukste werkplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet. 
 • Allereerst natuurlijk geld, pegels, munten, money.
 • Een jaarlijks ontwikkelbudget, om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. 
 • ​​Je eigen, door ons betaalde, AWS account, zodat je naar hartenlust kan experimenteren en ons kan overtuigen van je mooie ideeën.
 • Een vitaliteitsbudget, zodat je fit en vitaal het jaar doorkomt.
 • Een duurzame en groene organisatie.
 • Reiskostenvergoeding (Maar echte helden pakken de fiets!) 
 • Een MacBook Pro met bijbehorende tools. 
 • Een tof en inspirerend kantoor in het centrum van Zwolle, op loopafstand van het centraal station. 
 • Behoefte aan een andere werkomgeving? Dat kan! Je kunt kosteloos het Kaartje2go vakantiehuis in Friesland reserveren voor jou en je team. 
 • Iedere woensdag bouw-je-eigen-tosti-lunch. 
 • Naast een werkplek in ons fijne kantoor kun je ook deels remote werken. Je krijgt hiervoor de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten. 
 • En last but not least, een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Vereisten

Interesse? Zo converteer je deze functie

We snappen dat je op het puntje van je stoel zit en niet kunt wachten om te solliciteren op deze toffe functie. Klik daarom op onderstaande sollicitatieknop en solliciteer met je cv en geef antwoord op de volgende vier vragen:


 1. Waarom ben jij dé Front-end Developer die wij zoeken?
 2. Waarom wil je graag werken bij Kaartje2go?
 3. Wat wil je graag van ons leren?
 4. Met welke skills en persoonlijke eigenschappen kom je ons verrassen?

Binnen 5 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het (digitale) kennismakingsgesprek (We maken het graag gezellig, dus sla je favoriete snacks vast in). Hebben we na dit gesprek al je verwachtingen overtroffen? Dan nodigen we je graag uit voor een meeloopmoment, waarbij je ervaart hoe het is om een blijmaker bij Kaartje2go te zijn. Na dit meeloopmoment hoor je of jij je ook een blijmaker mag noemen en zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden.


Wil jij meer weten over werken bij Kaartje2go? Dan mag je altijd een berichtje sturen 06-82293146 | plezier@kaartje2go.nl

Zwolle, Overijssel, Nederland

of

Apply with Indeed onbeschikbaar