Skip to content

DevOps Engineer

Zwolle, Overijssel, NederlandDevelopment

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van continuous integration, netwerk security en de inrichting hiervan. Lees dan snel verder en kom werken bij Kaartje2go.


Hoe maak jij als DevOps Engineer onze klanten blij?

Als DevOps Engineer bij Kaartje2go ben jij degene die ervoor zorgt dat ontwikkelaars probleemloos kunnen ontwikkelen. Je zorgt ervoor dat onze continuous integration en continuous deployment werkt. Je werkt samen met collega’s aan het onderhouden en ontwerpen van onze container en serverless omgeving in AWS. Samen zorgen jullie ervoor dat onze website snel en goed te benaderen is.

Bij Kaartje2go werken we in scrum-teams en besteden we veel aandacht aan het automatiseren van taken. Alerts die je krijgt vanuit onze infrastructuur worden door jou opgelost en afgehandeld. Ook beoordeel je security meldingen vanuit ons response disclosure programma en heb je contact met verschillende teams om ook hen te helpen door het oplossen van problemen.

Hoe ziet een dag als DevOps Engineer eruit?

‘’We beginnen onze werkdag met een gezamenlijke team stand-up en bespreken onze plannen voor vandaag. Er zijn altijd genoeg uitdagingen. Vandaag begin ik met het analyseren van onze request logs om te zoeken naar mogelijk trage end points van onze API. Vervolgens ga ik aan de slag met het optimaliseren van onze Front-end Docker container. Tussendoor krijg ik veel ruimte om mijn eigen kennis te verbreden door het lezen over nieuwe technieken of het volgen van een interessante course. Morgen ga ik een zelf-ontwikkelde feature toevoegen aan een open-source project, maar nu nog even een paar tosti's bakken met mijn collega's.’’


Wat maakt jou uniek als DevOps Engineer

​​​​Jij raakt niet uitgepraat over de IT-wereld en ziet in elk probleem een technologische oplossing. Daarnaast:

 • Heb je een bèta afgeronde HBO of WO opleiding.
 • Snap je dat development en operations het best hand in hand gaan, word je blij van continuous integration, delivery & deployments en schrik je niet van de terminal.
 • Heb je affiniteit met NodeJS en/of PHP en cyber security.
 • Is het een pré als je kennis hebt van cloud computing (AWS), containers (Docker, AWS ECS), security en monitoring (Datadog, CloudWatch).


Over je team bij Kaartje2go

Onze Development afdeling is onderverdeeld in drie teams. Team Shop, Editor en Core. Deze teams bestaan uit twintig gemotiveerde developers die ervoor zorgen dat de website altijd blijft draaien. Naast hun gezamenlijke passie voor IT, hebben zij ook een passie voor speciaalbier. Op vrijdagmiddag start de lunch met een broodje döner of falafel bij Baki’s in de binnenstad van Zwolle, vervolgens galmt Kink Radio door de speakers en is een vrijdagmiddagborrel niet compleet zonder grappen en droge humor.


Wat wij jou bieden

Wij vinden natuurlijk dat Kaartje2go de aller-allerleukste werkplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.

 • Allereerst natuurlijk geld, pegels, munten, money.
 • Een jaarlijks ontwikkelbudget, om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
 • ​​Je eigen, door ons betaalde, AWS account, zodat je naar hartenlust kan experimenteren en ons kan overtuigen van je mooie ideeën.
 • Een vitaliteitsbudget, zodat je fit en vitaal het jaar doorkomt.
 • Een duurzame en groene organisatie.
 • Reiskostenvergoeding (Maar echte helden pakken de fiets!)
 • Een MacBook Pro met bijbehorende tools.
 • Een tof en inspirerend kantoor in het centrum van Zwolle, op loopafstand van het centraal station.
 • Behoefte aan een andere werkomgeving? Dat kan! Je kunt kosteloos het Kaartje2go vakantiehuis in Friesland reserveren voor jou en je team.
 • Iedere woensdag bouw-je-eigen-tosti-lunch.
 • Naast een werkplek in ons fijne kantoor kun je ook deels remote werken. Je krijgt hiervoor de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten.
 • En last but not least, een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Vereisten

Interesse? Zo hengel je deze functie binnen

We snappen dat je op het puntje van je stoel zit en niet kunt wachten om te solliciteren op deze toffe functie. Klik daarom op onderstaande sollicitatieknop en solliciteer met je cv en geef antwoord op de volgende vier vragen:


 1. Waarom ben jij dé DevOps Engineer die wij zoeken?
 2. Waarom wil je graag werken bij Kaartje2go?
 3. Wat wil je graag van ons leren?
 4. Met welke skills en persoonlijke eigenschappen kom je ons verrassen?

Binnen 5 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het (digitale) kennismakingsgesprek (We maken het graag gezellig, dus sla je favoriete snacks vast in). Hebben we na dit gesprek al je verwachtingen overtroffen? Dan nodigen we je graag uit voor een meeloopmoment, waarbij je ervaart hoe het is om een blijmaker bij Kaartje2go te zijn. Na dit meeloopmoment hoor je of jij je ook een blijmaker mag noemen en zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden.


Wil jij meer weten over werken bij Kaartje2go? Dan mag je altijd een berichtje sturen 06-82293146 | plezier@kaartje2go.nl

Zwolle, Overijssel, Nederland

of

Apply with Indeed onbeschikbaar